a.readmore { /* CSS properties go here */ } a.readmore { /* CSS properties go here */ } script type='text/javascript'> var thumbnail_mode = "no-float" ; summary_noimg = 430; summary_img = 340; img_thumb_height = 100; img_thumb_width = 120;

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Εγκαίνια Κοινοτικών κτιρίων - Οκτώβριος 2011

  

  
Σε μία σεμνή εκδήλωση στήν παρουσια Βουλευτών, πολλών προσκεκλημένων
  και αρκετών κατοίκων της Κοινότητας Ακρούντας,
τελέστηκαν το Σάββατο  22 Οκτωβρίου  2011
από τον Υπουργό Εσωτερικών κον Νεοκλή Συλικιώτη τα εγκαίνια  των Κοινοτικών  Κτιρίων Ακρούντας. 
 
Η όλη εκδήλωση άρχισε με το καλοσωρίσμα από την κα  Ελένη Παπαδοπούλου την τελετή του Αγιασμου από τους  Οικονόμο Πάτερ - Ανδρέα και Πατέρα Ανδριανό.
-  Στόν δικό του χαιρετισμό ο Οικοδεσπότης Πρόεδρος του Κ.Σ,
 κος Χριστόφορος Παπαδόπουλος, αφού καλοσωρισε και ευχαρίστησε 
 τον κον Υπουργό και τους άλλους  προσκεκλημένους για την  παρουσία τους στήν εκδήλωση, αναφέρθηκε στο ιστορικό της  δημίουργίας των Κοινοτικών Κτιρίων,μέρος ων οποιων αποτελειται από το παλιό Δημοτικό Σχολείο ,
στα έργα που έχουν γίνει, τα έργα που  βρίσκονται σε εξέλιξη και στίς προσπάθειες του Κοινοτικού Συμβουλίου για την πρόοδο και ευημερία της  Ακρούντας. Ολοκληρώνοντάς τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον κον Υπουργό για την στήριξη   υπουργείου του στήν  Κοινότητα για την εκτέλεση τών έργων ανάπτυξης.
 -  Στόν δικό του χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων 
κος Πάμπος Παναγίδης,αφού εξέφρασε  την χαρά του για το γεγονός, συγχάρηκε τον Πρόεδρο και τα Μέλητου Κοινοτικού  Συμβουλίου για την επιτυχή υλοποίηση τού έργου και τίς προσπάθειες τους, επανελαβε την διακηρυγμένη  θέση του Συνδέσμου που θέλει τον Σύνδεσμό Απόδημων νά είναι δίπλα από το Κ.Σ και να το στηρίζει στίς προσπάθειες που καταβάλλει για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ακρούντα.
 -  Ο Λαϊκός ποιητής Κυριάκος Θεοδοσιάδης με τον δικό του τρόπο και μέσα από ένα ποίημα που γράφτηκε  ειδικά για την εκδήλωση χαιρέτησε το γεγονός ,
συγχάρηκε τον Υπουργό και τον Πρόεδρο της Κοινότητας  για τά έργα που έγιναν στήν Κοινότητα και ευχαρίστησε  τον Υπουργό και τους άλλους προσκεκλημένους  για την παρουσία.
-  Στό δικό του χαιρετισμό ο Υπουργός Εσωτερικών  αφού ευχαρίστησε
τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, σημείωσε ότι αυτό το έργο
αλλά και τα άλλα έργα ανάπτυξης που στηρίζονται από το Υπουργείο του, εντασσονται στά πλαίσια της πολιτικής της Κυβέρνησης,  που είναι η ναζωογονηση της υπαίθρου
 και η αντιστροφή του ρεύματος  της αστυφιλίας, με απώτερο στόχο να καταστούν οι Κοινότητες, ανθρώπινες,λειτουργικές ελκυστικές και αισθητικά καλαίσθητες για τον Τοπικό πληθυσμό και τους επισκεπτες τους.
Συνεχίζοντας σημείωσε οτι αυτός ο στόχος θα επιτευχθει με την ριζικη μεταρύθμιση
της Τοπικής  Αυτοδιοικησης και με εργαλεία την αποκέντρωση, την διοικητική αυτοτέλεια,  την ανάπτυξη  συνεργασιών, την ενοποίηση δυνάμεων
 και την οικονομική αυτοτέλεια.
Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο κος Υπουργός διαβεβαίωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο   και τους κατοίκους της Ακρούντας ότι ο ίδιος  και οι υπηρεσίες του Υπουργείου του θα είναι    συμπαραστάτες στίς προσπάθειες τους γιά πρόοδο και ανάπτυξη της κοινότητας  τους.  
         -   Με την ολοκλήρωση του χαιρετισμού του κου Υπουργού ακολούθησε η αποκάλυψη   της  σχετικής  αναμνηστικής πλάκας των εγκαινίων .
 
Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που δώθηκε στό προαυλιο του Κοινοτικού Κτιρίου       και της Εκκλησίας πρός τιμή όσων παρευρέθηκαν στήν εκδήλωση.

Μέρος των γλυκών  και των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση ετοιμάστηκαν από γυναίκες μέλη  του Πολιτιστικού Ομίλου Ακρούντας  οι οποίες συνέβαλαν με αυτό τον τρόπο στήν επιτυχή  διοργάνωση της εκδήλωσης.  
Φωτογραφιες  από την Εκδήλωση  

η κα Ελενη Παπαδοπουλου στο καλοσώρισμα


                                        Ο Οικονόμος Πάτερ - Ανδρέας , Πατέρας Ανδριανός και ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης
τελούν τον Αγιασμό  
 
ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χριστόφορος Παπαδόπουλος
ο Υπουργός των Εσωτερικών κος Νεοκλής Συλικίωτης
και η Β' Έπαρχος Λεμεσού κα Κρίστια Ροδοσθένους


ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χριστόφορος Παπαδόπουλος
καταθετει τον χαιρετισμό του


  Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων κος Πάμπος Παναγίδης
καταθετει τον δικό του χαιρετισμό
 

Ο λαικός ποιητής  Κυριάκος Θεοδοσιάδης απαγέλλει το ποίημα που ετοιμασε με
 αφορμή το γεγονός των εγκαινίων 


ο Υπουργός των Εσωτερικών κος Νεοκλής Συλικίωτης
 καταθέτει τον δικό του χαιρετισμό 




 
 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου